Home → Communicatie

Communicatie

Helder, gericht op een duurzame connectie

Compleet


Promo Vendi biedt alle vormen van communicatiediensten aan. Of het nu gaat om content creatie, de communicatie strategie of projectmatig werk om mensen en/of bedrijven te informeren.

Helder


Heldere communicatie. Dat is waar Promo Vendi voor tekent. Een duidelijke boodschap die aankomt én zijn doel bewerkstelligt. Een duidelijke strategie die doeltreffend uitpakt voor zender en ontvanger.

Wetenschap


Een communicatie boodschap die onderbouwd wordt vanuit de wetenschap. Promo Vendi werkt naast de marketing en communicatie specialismen vanuit de biologie/psychologie van de mens.

Promo Vendi Home → Communicatie

Communicatie Als heldere boodschap

Communicatie is bij Promo Vendi meer dan het overbrengen van een boodschap. Het is het vertellen van het verhaal, het opwekken van een gevoel met als doel het aansporen tot actie. Die actie kan zo eenvoudig zijn als goed geïnformeerd zijn over aankomende veranderingen. Maar ook het kopen van een product, het begeleiden van reorganisaties en/of het maken van pakkende teksten voor een product op een website of folder. We staan voor een heldere boodschap die bij de doelgroep op de juiste manier aan komt.

 

Communicatie Geen rocket, wel science

Resultaat. Dat is waar communicatie om draait. Wat het gewenste resultaat ook mag zijn. Van het verkrijgen van nieuwe klanten tot het creëren van begrip voor bepaalde situaties. En juist daarom werkt Promo Vendi in al haar communicatie diensten vanuit een duidelijke filosofie: Psychologie!

We kijken samen met neurowetenschappers en psychologen naar de vraag en optimaliseren de campagne op basis van menselijk beslisgedrag. Op deze manier werken we vanuit het resultaat en zorgen we dat we mooie campagnes maken én succesvol zijn.

Al onze communicatie diensten


Full Service Marketing


Een Full Service Marketingdienst neemt een hoop zorgen uit handen. U kunt alles over onze “schutting” gooien en wij zorgen ervoor dat het goed komt. Zowel op opdrachtbasis als in abonnementsvorm af te nemen.