Home → Communicatie → (Interim) Communicatie Management

(interim) Communicatie Management

De communicatie van je bedrijf in professionele en goede handen

(Interim) Communicatie Management

De communicatie van je bedrijf in professionele en goede handen
Promo Vendi Home → Communicatie → (Interim) Communicatie Management

(Interim) Communicatie Management Compleet ontzorgt - Heldere taal

Of het nu gaat om interim management over een team communicatiespecialisten of het volledig ontzorgen van het communicatieapparaat van je bedrijf. Promo Vendi biedt passende (interim) communicatie management oplossingen – ongeacht de duur van de opdracht.

Maximale flexibiliteit en schaalbaarheid waarbij er gekeken wordt vanuit de behoefte in de communicatievraag. Of het om een remote oplossing gaat, waarbij we het communicatie management invullen vanaf onze bedrijfslocatie of om on-site opdrachten voor korte en lange termijn. Wij bieden een professionele en passende oplossingb>Bekijk alle voordelen van zoekmachineoptimalisatie>>

Communicatie


Van het vervangen van iemand met zwangerschapsverlof, het opzetten van een communicatieafdeling voor je bedrijf, startup of webshop tot het over langere periode van tijd uit handen nemen van het communicatieapparaat van je bedrijf. Met (interim) communicatie management van Promo Vendi zorg je voor een duurzame, professionele oplossing.

Voordelen van (interim) communicatie management


Van tijdelijke tot structurele oplossing


Of het nu gaat om de invulling van zwangerschapsverlof of het structureel professioneel invullen van het communicatie management voor je bedrijf. We zorgen voor een professionele invulling van je communicatie apparaat.

Stel een professioneel team samen


Interim communicatie management wordt vaker gebruikt door startups en grotere webshops om een professionele communicatie afdeling op te tuigen. We werken vanuit een project toe naar een situatie waar een afdeling creatief, professioneel en doeltreffend zelfstandig kan werken. Indien gewenst nemen we hierbij ook het werving en selectieproces uit handen.

Outsourcing van je volledige communicatie apparaat


Geen medewerkers op de loonlijst maar effectieve marketingoplossingen binnen het budget. We ontzorgen en nemen het hele communicatie apparaat over.

Wees niet verlegen Vertel ons jouw verhaal

Of het nu om full service marketing en communicatie gaat of om één of enkele specialiteiten. Er zit een drijvende kracht achter. Deze drijvende kracht heeft een verhaal dat verteld moet worden. En precies dat verhaal gebruiken wij als basis van de doelstelling.

We kijken verder dan slechts doelstellingen. Verder dan het uivoeren van een taak. We kijken naar de grondbeginselen van beslisgedrag - de (neuro-)psychologie van de mens. En juist daardoor zorgen we dat de verhalen en doelstellingen van onze klant - jouw verhalen en doelstellingen - gerealiseerd worden in de vorm van duurzaam resultaat.

Laat ons weten wat jouw verhaal is en waarom jij met Promo Vendi wil samenwerken om de doelstellingen te behalen. Dan maken we samen van dat verhaal, van die doelstellingen een realiteit!

Contactformulier Het begin van een connectie

Contact met ons opnemen kan op veel verschillende manieren. Via onderstaand formulier bijvoorbeeld. Vul het formulier in en geef een kickstart aan onze connectie.

9 + 7 =

Verwant aan (Interim) Communicatie Management


(interim) Marketing Management


Interim marketing management kan zowel tijdelijk als als structurele oplossing worden ingezet. Van tijdelijk verlof tot het optuigen van een hele afdeling.

Zoekmachinemarketing


Zoekmachinemarketing is de verzamelnaam voor zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd), zoekmachine adverteren en website analyse en optimalisatie. Kortom: Word beter gevonden, krijg meer bezoekers en verhoog je conversie.