Home → Marketing

Marketing

Gedreven door passie, onderbouwd met wetenschap

Full Service


Promo Vendi biedt full service marketingdiensten aan. Met specialisten op alle vlakken zorgen we voor een ongeëvenaarde kennisbank met een bijpassend resultaat.

Gepassioneerd


Niet simpelweg het uitvoeren van een taak maar het ademen van een passie voor marketing. Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Pro actief op zoek naar meer…

Wetenschap


Niet alleen het leuke plaatje maar onderbouwde resultaten. Promo Vendi koppelt marketing aan neurowetenschap. Psychologen en marketeers werken samen om tot het beste resultaat te komen.

Promo Vendi Home » Marketing

Marketing In al haar facetten

Marketing gaat bij Promo Vendi verder dan één specialisme. Het is een multi-disciplinaire samenwerking die alle facetten van marketing met elkaar verbindt. We zien het als lopende machine waar elk onderdeel van belang is om de motor draaiende te houden. Of het nu gaat om het uitdenken van een marketing strategie en/of campagne, of het uitvoeren van directe marketingtaken zoals het beheren van een advertentieaccount. We zorgen dat de machine optimaal draait en dat alles in lijn loopt met de totale marketing mix.

 

Marketing Met het resultaat voorop

Resultaat. Dat is waar je marketingcampagne om moet draaien. Wat het gewenste resultaat ook mag zijn. Van het verkrijgen van nieuwe klanten tot het creëren van meer naamsbekendheid. En juist daarom werkt Promo Vendi in al haar marketing diensten vanuit een duidelijke filosofie: Psychologie!

We kijken samen met (neuro-)marketeers en (neuro-)psychologen naar de vraag en optimaliseren de campagne op basis van menselijk beslisgedrag. Op deze manier werken we vanuit het resultaat en zorgen we dat we mooie campagnes maken én succesvol zijn.

Al onze marketing diensten


Full Service Marketing


Een Full Service Marketingdienst neemt een hoop zorgen uit handen. U kunt alles over onze “schutting” gooien en wij zorgen ervoor dat het goed komt. Zowel op opdrachtbasis als in abonnementsvorm af te nemen.

Neuromarketing


Neuromarketing is de sleutel naar een hogere conversie, meer klanten, meer retentie en maximale invloed op het koop-en beslisgedrag van je klant.

Zoekmachinemarketing


Zoekmachinemarketing is de verzamelnaam voor zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd), zoekmachine adverteren en website analyse en optimalisatie. Kortom: Word beter gevonden, krijg meer bezoekers en verhoog je conversie.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)


Zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat je website of webshop de topresultaten in de gratis zoekresultaten van Google bereikt.

Zoekmachine adverteren (SEA)


Krijg meer bezoekers naar je site en vergroot je naamsbekendheid met zoekmachine adverteren (SEA) en haal meer uit je Google Adwords campagne.

Marketing Consultancy


Een professioneel klankbord om creativiteit en strategie in te schakelen wanneer dat nodig is.

Interim Marketing Management


Interim marketing management kan zowel tijdelijk als als structurele oplossing worden ingezet. Van tijdelijk verlof tot het optuigen van een hele afdeling