Home → Marketing → Interim Marketing Management

Interim Marketing Management

De marketing van je bedrijf in professionele en goede handen

Interim Marketing Management

De marketing van je bedrijf in professionele en goede handen
Promo Vendi Home → Marketing → Interim Marketing Management

Interim Marketing Management Compleet ontzorgen

Of het nu gaat om interim management over een team marketeers of het volledig ontzorgen van het marketingapparaat van je bedrijf. Promo Vendi biedt passende interim marketing management oplossingen – ongeacht de duur van de opdracht.

Maximale flexibiliteit en schaalbaarheid waarbij er gekeken wordt vanuit de behoefte in de marketingvraag. Of het om een remote oplossing gaat, waarbij we het marketing management invullen vanaf onze bedrijfslocatie of om on-site opdrachten voor korte en lange termijn. Wij bieden een professionele en passende oplossing.Bekijk alle voordelen van interim marketing management>>

Marketing


Van het vervangen van iemand met zwangerschapsverlof, het opzetten van een marketingafdeling voor je bedrijf, startup of webshop tot het over langere periode van tijd uit handen nemen van het marketingapparaat van je bedrijf. Met interim marketing management van Promo Vendi zorg je voor een duurzame, professionele oplossing.

Voordelen van interim marketing management


Outsourcing van je hele marketing apparaat


Geen medewerkers op de loonlijst maar effectieve marketingoplossingen binnen het budget. We ontzorgen en nemen het hele marketingapparaat over.

Een tijdelijke of structurele oplossing


Of het nu gaat om de invulling van zwangerschapsverlof of het structureel professioneel invullen van het marketing management voor je bedrijf. We zorgen voor een professionele invulling van je marketing apparaat.

Zet een professioneel team in elkaar


Interim marketing management wordt vaker gebruikt door startups en grotere webshops om een professionele (sales- en) marketingafdeling op te tuigen. We werken vanuit een project toe naar een situatie waar een afdeling creatief, professioneel en doeltreffend zelfstandig kan werken. Indien gewenst nemen we hierbij ook het werving en selectieproces uit handen.

Wees niet verlegen Vertel ons jouw verhaal

Of het nu om full service marketing en communicatie gaat of om één of enkele specialiteiten. Er zit een drijvende kracht achter. Deze drijvende kracht heeft een verhaal dat verteld moet worden. En precies dat verhaal gebruiken wij als basis van de doelstelling.

We kijken verder dan slechts doelstellingen. Verder dan het uivoeren van een taak. We kijken naar de grondbeginselen van beslisgedrag - de (neuro-)psychologie van de mens. En juist daardoor zorgen we dat de verhalen en doelstellingen van onze klant - jouw verhalen en doelstellingen - gerealiseerd worden in de vorm van duurzaam resultaat.

Laat ons weten wat jouw verhaal is en waarom jij met Promo Vendi wil samenwerken om de doelstellingen te behalen. Dan maken we samen van dat verhaal, van die doelstellingen een realiteit!

Contactformulier Het begin van een connectie

Contact met ons opnemen kan op veel verschillende manieren. Via onderstaand formulier bijvoorbeeld. Vul het formulier in en geef een kickstart aan onze connectie.

14 + 13 =

Verwant aan interim marketing management


Full Service Marketing


Een Full Service Marketingdienst neemt een hoop zorgen uit handen. U kunt alles over onze “schutting” gooien en wij zorgen ervoor dat het goed komt. Zowel op opdrachtbasis als in abonnementsvorm af te nemen.

Marketing Consultancy


Een professioneel klankbord om creativiteit en strategie in te schakelen wanneer dat nodig is.