Home → Marketing → Marketing Consultancy

Marketing Consultancy

Geeft richting. Creatief, strategisch en wetenschappelijk onderbouwd.

Marketing Consultancy

Geeft richting. Creatief, strategisch en wetenschappelijk onderbouwd.
Promo Vendi Home → Marketing → Marketing Consultancy

Marketing Consultancy Geeft richting

Marketing Consultancy van Promo Vendi helpt klanten naar het volgende level. We dienen als marketing-klankbord waarbij we kijken naar de doelstelling en wat de juiste stappen zijn om hier een (nog) groter succes van te maken. In tegenstelling tot interim marketing management, waar we het marketingmanagement geheel uitvoeren, zijn we bij marketing consultancy een strategisch partner.

De kracht van Promo Vendi zit in de schaalbaarheid. Doordat er FTE aangenomen moet worden voor strategische, creatieve of marketing-wetenschappelijke bepalingen, heeft je bedrijf wel een top-of-the-line marketing instrument maar wordt er slecht betaald voor de ingehuurde kennis op het moment dat deze nodig is. Bekijk alle voordelen van marketing consultancy>>

Marketing


Of het nu gaat om een eenmalige scan van de marketing strategie van je bedrijf of om een regelmatig klankbord om mee te sparren. Promo Vendi zorgt voor een doelgericht resultaat.

Voordelen van marketing consultancy


Vergroot je kennis met Marketing Consultancy


Marketing consultancy is een investering om het kennisniveau binnen je eigen bedrijf te vergroten. Het heeft een blijvend effect die de resultaten in alle toekomstige projecten vergroot.

Marketing Consultancy verbetert je strategie


Door een professioneel klankbord tegen je strategie aan te leggen, haal je extra kennis in huis waarbij er wetenschappelijk gekeken wordt naar het effect op je doelgroep. Je versiert je strategie en zekerheid om met betere resultaten thuis te komen.

Pay-as-you-go


Je betaalt enkel voor de tijd dat er advies gegeven wordt. Zo hoef je geen mensen in dienst te nemen die elke maand lasten met zich meebrengen. De best gekwalificeerde professionals staan voor je klaar.

Wees niet verlegen Vertel ons jouw verhaal

Of het nu om full service marketing en communicatie gaat of om één of enkele specialiteiten. Er zit een drijvende kracht achter. Deze drijvende kracht heeft een verhaal dat verteld moet worden. En precies dat verhaal gebruiken wij als basis van de doelstelling.

We kijken verder dan slechts doelstellingen. Verder dan het uivoeren van een taak. We kijken naar de grondbeginselen van beslisgedrag - de (neuro-)psychologie van de mens. En juist daardoor zorgen we dat de verhalen en doelstellingen van onze klant - jouw verhalen en doelstellingen - gerealiseerd worden in de vorm van duurzaam resultaat.

Laat ons weten wat jouw verhaal is en waarom jij met Promo Vendi wil samenwerken om de doelstellingen te behalen. Dan maken we samen van dat verhaal, van die doelstellingen een realiteit!

Contactformulier Het begin van een connectie

Contact met ons opnemen kan op veel verschillende manieren. Via onderstaand formulier bijvoorbeeld. Vul het formulier in en geef een kickstart aan onze connectie.

5 + 3 =

Verwant aan marketing consultancy


Full Service Marketing


Een Full Service Marketingdienst neemt een hoop zorgen uit handen. U kunt alles over onze “schutting” gooien en wij zorgen ervoor dat het goed komt. Zowel op opdrachtbasis als in abonnementsvorm af te nemen.

Interim Marketing Management


Interim marketing management kan zowel tijdelijk als als structurele oplossing worden ingezet. Van tijdelijk verlof tot het optuigen van een hele afdeling