Home → Marketing → Neuromarketing

Neuromarketing

Wetenschappelijke oplossingen vanuit de biologie en psychologie van de mens. Bereik maximale invloed op het beslisgedrag van je doelgroep.

Neuromarketing

Wetenschappelijke oplossingen vanuit de biologie en psychologie van de mens. Bereik maximale invloed op het beslisgedrag van je doelgroep met neuromarketing.
Promo Vendi Home → Marketing → Neuromarketing

Neuromarketing Maximaliseer je invloed

Neuromarketing is een specialisme dat de laatste jaren een opmars maakt. Promo Vendi investeert daarom al sinds de oprichting in 2009 in deze benadering van de markt. Het toepassen van wetenschap op marketing zorgt dat beslisgedrag beter in kaart gebracht kan worden.

De impact van neuromarketing is enorm. Advertentieaccounts presteren beter, conversies nemen toe en de band tussen klant en bedrijf worden beter. Van branding tot het opstellen van advertenties, het maken van een website tot het trainen van sales personeel. Neuromarketing helpt je bedrijf naar het volgende plan. Bekijk alle voordelen van neuromarketing>>

Marketing


Neuromarketing is één van de paradepaardjes van Promo Vendi. Het toepassen van wetenschap in alle facetten van marketing zorgt dat er veel meer inzicht is op het beslisgedrag van je klant. Wanneer er meer inzicht is op het beslisgedrag, kunnen we dit beslisgedrag sturen om zo bij te dragen aan de doelstelling.

Voordelen van neuromarketing


Verhoog je conversie


Verhoog je conversie door middel van neuromarketing. Of het nu gaat op contactformulieren op je website, producten op je webshop, de inrichting van je filiaal of de e-mail bom aan nieuwsbriefabonnee’s. Keer op keer zorgen we er voor dat de conversie verhoogt waardoor met dezelfde inspanning, betere resultaten worden geboekt.

Neuromarketing geeft beter inzicht


Neuromarketing laat statistiek zien die voor oog en data in eerste instantie verborgen blijven. Het geeft inzicht in het beslisgedrag van de doelgroep. Daarbij helpt het om de doelgroep (nog) beter te begrijpen.

Neuromarketing biedt meer controle


Neuromarketing zorgt dat er meer invloed op de doelgroep is uit te oefenen. Dit doordat de marketingstrategie rechtstreeks vanuit het beslisgedrag van de doelgroep wordt opgezet. Je klant heeft vanaf het begin vertrouwen in je product en/of dienst en neemt de beslissing zaken te doen vanuit zijn/haar gevoel.

Met neuromarketing sta je dichter bij de klant


Juist doordat beslisgedrag iets is wat niet aan te raken is – het speelt zich namelijk af in het limbisch brein – maakt het dat je dichter bij je klant staat. Je klant voelt zich vertrouwd met het aanbod en wil zich hieraan confirmeren. Ze zijn trouw en bestellen vaker. Meer retentie en mond-op-mond reclame zijn het gevolg.

Wees niet verlegen Vertel ons jouw verhaal

Of het nu om full service marketing en communicatie gaat of om één of enkele specialiteiten. Er zit een drijvende kracht achter. Deze drijvende kracht heeft een verhaal dat verteld moet worden. En precies dat verhaal gebruiken wij als basis van de doelstelling.

We kijken verder dan slechts doelstellingen. Verder dan het uivoeren van een taak. We kijken naar de grondbeginselen van beslisgedrag - de (neuro-)psychologie van de mens. En juist daardoor zorgen we dat de verhalen en doelstellingen van onze klant - jouw verhalen en doelstellingen - gerealiseerd worden in de vorm van duurzaam resultaat.

Laat ons weten wat jouw verhaal is en waarom jij met Promo Vendi wil samenwerken om de doelstellingen te behalen. Dan maken we samen van dat verhaal, van die doelstellingen een realiteit!

Contactformulier Het begin van een connectie

Contact met ons opnemen kan op veel verschillende manieren. Via onderstaand formulier bijvoorbeeld. Vul het formulier in en geef een kickstart aan onze connectie.

11 + 7 =

Verwant aan neuromarketing


Full Service Marketing


Een Full Service Marketingdienst neemt een hoop zorgen uit handen. U kunt alles over onze “schutting” gooien en wij zorgen ervoor dat het goed komt. Zowel op opdrachtbasis als in abonnementsvorm af te nemen.