Home → Marketing → Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing

Meer traffic naar je site genereren door middel van goed onderbouwde zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing

Word beter gevonden
Promo Vendi Home → Marketing → Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing Word beter gevonden

Zoekmachinemarketing is de overkoepelende term voor verschillende vormen van marketing. Allemaal hebben ze te maken met, zoals het woord al zegt, het verbeteren van het verkeer dat via het zoekverkeer van de zoekmachines op je site komt. Al sinds de oprichting van Promo Vendi is zoekmachinemarketing een enorm sterk punt waarbij we de sites van onze klanten torenhoog boven hun concurrentie laten uitstijgen. Dit doen we door de volgende vormen van zoekmachinemarketing toe te passen:

  • Zoekmachineoptimalisatie – Ook wel SEO genoemd waarbij we je site of webshop dusdanig optimaliseren dat deze in de organische zoekresultaten (gratis clicks) hoog scoort. Bijvoorbeeld: Hoog scoren in Google;
  • Zoekmachine Adverteren – We adverteren op zoekmachines om zo bezoekers naar je website te krijgen. Je betaalt hiervoor afhankelijk van het doel en de strategie per klik of per aantal weergaven x 1000. In Google wordt deze vorm gekenterd door de naam Google Adwords;
  • Website analyse en optimalisatie – We meten door middel van Google Analytics en live monitoring hoe het verkeer dat van de zoekmachines komt en welk gedrag zij op de site vertonen. Vervolgens optimaliseren we dit en zorgen we ervoor dat de doelpad zo efficiënt mogelijk is ingericht.

In alle vormen maken we gebruik van neuromarketing om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Bekijk alle voordelen van zoekmachinemarketing>>

Marketing


Zoekmachinemarketing richt zich op het optimaliseren van het verkeer dat van zoekmachines op de website/webshop komt. Het zorgt er niet alleen voor dat er meer verkeer gegenereerd wordt, maar ook dat de conversie daarna beter is. Zo dalen de kosten per bezoeker en stijgt het aantal klanten per 100 bezoekers. Een win-win situatie.

Voordelen van zoekmachinemarketing


Word beter gevonden


Websites die gebruik maken van zoekmachinemarketing van Promo Vendi worden al snel beter gevonden. Niet alleen staat je site hoger in de zoekresultaten, ook zullen meer pagina’s van de site gevonden worden. Een betere en bredere vindbaarheid.

Zoekmachinemarketing zorgt voor meer bezoekers


Zoekmachinemarketing zorgt voor meer bezoekers naar je site. Meer bezoekers op je site betekent meer klanten. Een absolute must-have voor iedere website eigenaar.

Zoekmachinemarketing verhoogt je conversie


Beter gevonden worden en meer bezoekers is één ding. En daar blijft het niet bij. Door middel van onze zoekmachinemarketing converteert je website beter. Daardoor wordt een groter percentage van de bezoekers van je website klant/donateur/informateur.

Wees niet verlegen Vertel ons jouw verhaal

Of het nu om full service marketing en communicatie gaat of om één of enkele specialiteiten. Er zit een drijvende kracht achter. Deze drijvende kracht heeft een verhaal dat verteld moet worden. En precies dat verhaal gebruiken wij als basis van de doelstelling.

We kijken verder dan slechts doelstellingen. Verder dan het uivoeren van een taak. We kijken naar de grondbeginselen van beslisgedrag - de (neuro-)psychologie van de mens. En juist daardoor zorgen we dat de verhalen en doelstellingen van onze klant - jouw verhalen en doelstellingen - gerealiseerd worden in de vorm van duurzaam resultaat.

Laat ons weten wat jouw verhaal is en waarom jij met Promo Vendi wil samenwerken om de doelstellingen te behalen. Dan maken we samen van dat verhaal, van die doelstellingen een realiteit!

Contactformulier Het begin van een connectie

Contact met ons opnemen kan op veel verschillende manieren. Via onderstaand formulier bijvoorbeeld. Vul het formulier in en geef een kickstart aan onze connectie.

14 + 6 =

Verwant aan Zoekmachinemarketing


Zoekmachine-optimalisatie (SEO)


Zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat je website of webshop de topresultaten in de gratis zoekresultaten van Google bereikt.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)


Krijg meer bezoekers naar je site en vergroot je naamsbekendheid met zoekmachine adverteren (SEA) en haal meer uit je Google Adwords campagne.