Home → Trainingen

Trainingen

Afgestemd op de doelgroep voor het beste resultaat

Inspirerend


Trainingen bij Promo Vendi zijn om te inspireren. Trainer en trainee worden meegenomen in een proces waarbij verwondering leidt tot een betere motivatie met betere resultaten.

Activerend


Kennis en/of kunde aanleren is al moeilijk genoeg. Door de juiste technieken toe te passen zorgen we dat de deelnemers intrinsiek gemotiveerd raken om het volgende niveau te bereiken.

Maatwerk


Ieder mens en elke groep heeft een eigen chemie. Daarom biedt Promo Vendi enkel maatwerk trainingen. We kijken vanuit de groep naar de doelstelling en zorgen voor het best mogelijke resultaat.

Pomo Vendi Home → Trainingen

Trainingen Motiverend en activerend

Trainingen van Promo Vendi hebben als doel de doelgroep te motiveren én te activeren. Het is meer dan enkel het overbrengen van informatie of het bijspijkeren van kennis. Het is een ervaring waarbij de deelnemer interactief deelneemt aan het proces. Zo blijft niet alleen de stof beter ‘hangen’, ook is er een betere beleving tijdens de training.

Of het nu gaat om salestraining, het doorlopen van (lean) veranderprocessen, communicatie met klanten, debiteuren en wat nog meer, Promo Vendi zorgt dat de kern van de training blijft hangen. Ervaren trainers met een achtergrond in het bewegen van mensen zorgen dat het een ervaring is om nooit te vergeten.

Trainingen Succes op maat

Resultaat. Daar is de training voor bedoeld. Wat de doelstelling ook mag zijn. En juist daarom biedt Promo Vendi in al haar trainingen maatwerk aan. Onze ervaring is, dat wanneer er vanuit de doelgroep gekeken wordt naar de te bewerkstelligen doelstelling, de resultaten vele malen beter zijn.

Elke groep is anders en zit anders in elkaar. Door op de juiste manier om te gaan met dit gegeven kunnen onze trainers ad-rem inspringen op de behoefte van de groep bij het gegeven onderwerp. Hierdoor komt er niet alleen meer kennis/kunde beschikbaar bij de groep maar zal dit ook langer blijven hangen.

Een greep uit onze trainingen


Full Service Marketing


Een Full Service Marketingdienst neemt een hoop zorgen uit handen. U kunt alles over onze “schutting” gooien en wij zorgen ervoor dat het goed komt. Zowel op opdrachtbasis als in abonnementsvorm af te nemen.